Məlumatların yüklənməsi və hesabın silinməsi

Məlumatlarınızın surətini istənilən vaxt ala və hesabınızı özünüz bağlaya bilərsiniz.

Addımlar

  1. Bölməni açın

    Hesabım > Tənzimləmələr vərəqində Məlumat və məxfilik bölməsini açın.

  2. Məlumatlarınızı yükləyin

    Məlumatlarımı yüklə ilə profilinizi, sənədlərinizi, ünvan kitabçanızı və loqolarınızı JSON faylı kimi yükləyin.

  3. Hesabınızı silin

    Hesabı sil hesabınızı və saxlanmış məlumatlarınızı həmişəlik silir. Təsdiq üçün e-poçt ünvanınızı, şifrə ilə daxil olursunuzsa şifrənizi də yazırsınız.

Hələ də kömək lazımdır?

Sualınızı yazın; cavab mesajlarınızda görünəcək.

Dəstək komandasına yazın

Yenilənib: